View images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users. Newest Popular medias and share them Storysta
  1. Homepage
  2. kosmetiktop

#kosmetiktop photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #kosmetiktop on Instagram

Produk Pemutih Kulit Artis6 (@produk_pemutih_kulit_artis6) Instagram Profile Photo produk_pemutih_kulit_artis6

Produk Pemutih Kulit Artis6

Advertisement

Report Share Download 0 1

hay guys, Kami Distributor Resmi produk Herbal berkwalitas tinggi yg bersertifikat BPOM, TGA, ISO, PBB, APLI dan sebagainya. untuk berbagai macam masalah anda. tersedia : 👉Peninggi Badan Cepat 👉Pelangsing Badan Cepat 👉Penggemuk Badan cepat 👉Pembalut Herbal 👉Kalung Aura Energy 👉Teh Detox 👉Masker Spirulina 👉Pemutih wajah dan seluruh tubuh 👉Obat Kuat Herbal 👉Obat diabetes 👉Obat asam urat dan obat untuk berbagai macam penyakit lainnya. Hub sosial media di Bio Dapatkan Harga promo dan Free ongkir. Siap kirim 🚚 ke luar kota maupun ke Luar Negeri. #kosmetiktop

Kosmetik Premium Naturalskin (@naturalskin_official) Instagram Profile Photo naturalskin_official

Kosmetik Premium Naturalskin

Advertisement

Report Share Download 0 5

UNDANGAN Fasilitas Penjualan BEAUTY LOTION: ✅Dibantu Penjualan ✅Bisa Refund jika Tidak Laku ✅Harga berdasarkan List ✅Legalitas Lengkap ✅Produk Terjamin berkwalitas ✅BPOM ✅Open Pendaftaran AGEN cukup order 6 Pot ✅Join Group Aturan Penjualan BEAUTY LOTION ✅Tidak melakukan Promo dengan Produk lain ✅Tidak menjual dibawah list ✅Tidak Prospek Agen JIKA melakukan penyalah gunaan system maka dengan sangat Kami harus BL #Kosmetiktop

solusi_cepat_hamil (@solusi_cepat_hamil200) Instagram Profile Photo solusi_cepat_hamil200

solusi_cepat_hamil

Advertisement

image by solusi_cepat_hamil (@solusi_cepat_hamil200) with caption : "Jadikanlah apa yang diraih orang lain sebagai motivasi untuk anda. Yakinlah anda juga pasti bisa, dan tetaplah bersyukur" - 1722646098167794957
Report Share Download 0 0

Jadikanlah apa yang diraih orang lain sebagai motivasi untuk anda. Yakinlah anda juga pasti bisa, dan tetaplah bersyukur dengan apa yang telah anda miliki saat ini. Jadi, siapapun yang sudah berhasil promilnya beri selamat Bund,,sembari dalam hati berucap "Bulan ini InsyaAllah Saya Akan hamil!!" Oke, Bund?? Semoga Bermanfaat KONSULTASI GRATIS SEPUTAR HAMBATAN KEHAMILAN 🌸Pin 👉 DD4BC075 🌸Wa 👉085868173794 #kosmetiktop

Nia Chendana Cosmetics (@niachendana) Instagram Profile Photo niachendana

Nia Chendana Cosmetics

image by Nia Chendana Cosmetics (@niachendana) with caption : "Assalamualaikum, sesaje nak share :)i

Ketika kulit masih lagi dalam fasa jerawat, ada beberapa perkara yang boleh dibua" - 1722552700540564104
Report Share Download 0 5

Assalamualaikum, sesaje nak share :)i Ketika kulit masih lagi dalam fasa jerawat, ada beberapa perkara yang boleh dibuat dan ada juga yang perlu dielakkan. DO’s ✔️ . 1⃣Kurangkan Bengkak Dengan Ais Untuk jerawat yang membengkak, meradang & merah²,ambil ais dan tuam kawasan jerawat tadi selama 1 minit atau lebih tapi jangan terlalu lama pulak ya. Kalau tak tahan sejuk,boleh balut ais dengan tuala muka nipis yang bersih.Lepas tu lsapu ubat jerawat macam biasa. InsyaAllah jerawat akan lebih cepat kecut dan kurang kemerahan. 2⃣Merawat Jerawat Dengan Krim Yang Mengandungi Sulfur Cari ubat jerawat yang mengandungi benzoyl peroksida atau sulfur.Kulit dalam fasa rawatan jerawat selalunya akan jadi lebih kering. Tolong check dengan ahli farmasi atau doktor kulit dahulu sebelum mencuba. . 3⃣Cuba Minyak Tea Tree Minyak tea tree bersifat astringent yang boleh kawal minyak muka berlebihan dan juga ada sifat antibakteria semulajadi untuk kill bakteria. Cuba sapu sikit dulu di kawasan tertentu untuk make sure yang korang tidak mempunyai reaksi alergi. DON’T ❌ . 1⃣Memicit Jerawat Yang in ramai sangat suka buat. Please don't. Jerawat akan lambat hilang if asyik picit Dan ambil masa dalam 1-2 minggu jugak untuk sembuh sepenuhnya.Risiko untuk terkena jangkitan kuman tinggi dan parut jadi lebih dalam dan hitam. 2⃣Gunakan Ubat Gigi Even ada petua ,tapi ada sesetengah bahan lain di dalam ubat gigi yang boleh buat jerawat lagi teruk. Bahan² macam fluorida dan agen pemutihan boleh menyebabkan alahan apabila digunakan pada kulit,terutamanya kulit sensitif. 3⃣Dapatkan Rawatan Wajah Bukannya tak boleh tapi tidak digalakkan untuk buat tidak digalakkan untuk buat rawatan spa if korang ada majlis atau any event dalam masa terdekat. Ye memanglah rawatan spa dapat bantu menyembuhkan jerawat, tapi korang perlu tahu hasilnya bukanlah dalam tempoh singkat. Yang rasa nak try skincare selamat HONEY BEE VENOM ni boleh halo @niachendana k. Whatapps 01156610460 :) top

Solusi Cepat Hamil (@solution.pregnant.program) Instagram Profile Photo solution.pregnant.program

Solusi Cepat Hamil

image by Solusi Cepat Hamil (@solution.pregnant.program) with caption : "Cepat mengatasi hambatan-hambatan kehamilan : miom, kista, haid tidak teratur, pcos, sperma tidak bagus, dll. 🍃 Yuuuk ce" - 1722547951203940090
Report Share Download 2 10

Cepat mengatasi hambatan-hambatan kehamilan : miom, kista, haid tidak teratur, pcos, sperma tidak bagus, dll. 🍃 Yuuuk cek IG kita, banyak yg sudah BERHASIL HAMIL🚼🚼. Konsul Gratis..... 👉Add DC5AF294 👉WA 085812587391

Solusi Cepat Hamil (@solution.pregnant.program) Instagram Profile Photo solution.pregnant.program

Solusi Cepat Hamil

image by Solusi Cepat Hamil (@solution.pregnant.program) with caption : "Cepat mengatasi hambatan-hambatan kehamilan : miom, kista, haid tidak teratur, pcos, sperma tidak bagus, dll. 🍃 Yuuuk ce" - 1722517359191990027
Report Share Download 1 10

Cepat mengatasi hambatan-hambatan kehamilan : miom, kista, haid tidak teratur, pcos, sperma tidak bagus, dll. 🍃 Yuuuk cek IG kita, banyak yg sudah BERHASIL HAMIL🚼🚼. Konsul Gratis..... 👉Add DC5AF294 👉WA 085812587391